Piet Naus Quiz

Doe mee als officieel team aan de te gekke Piet Naus TV Quiz! Maak kans op de hoofdprijs van 5 PNMF VIP-ticket voor 2021, t.w.v. €250,- of een van de andere spectaculaire prijzen.

Vorm een huiskamerteam met vrienden, familie of je buren. Doe mee en zit klaar op 30 mei om 20:00u op Youtube. De quiz speel je live mee tijdens de uitzending!

Meld je aan voor maandag 25 mei 24:00

Via pietnausmemorialfestival@gmail.com of via het formulier hieronder.


Deelname kost €30,- per woonkamer,  (ongeacht het aantal deelnemers, maar hou je aan de regels van de staat). Naast dat je als deelnemende woonkamer  meedoet voor de prijzen, ontvang je per woonkamer ook het unieke Piet Naus TV quizpakket, met daarin versnaperingen voor de avond, thuisopdrachten voor de quiz, originele PNMF merchandise, gekke dingetjes en misschien nog wel veel meer.

Na aanmelding ontvang je de spelregels, uitleg hoe alles werkt en een tikkie voor de deelnamekosten. Het Piet Naus TV quizpakket dient te worden opgehaald in Leveroy, Eindhoven of  Amsterdam. Nadere info hierover volgt.

Ook als je niet officieel meedoet, kun je natuurlijk wel gewoon naar Piet Naus TV kijken en in sterk afgezwakte vorm meedoen aan de quiz.

Voor mensen in en om Leveroy is het mogelijk om Loempia’s te laten bezorgen tijdens Piet Naus TV. Dit kun je aangeven bij de quiz aanmelding. 10 Loempia’s voor €15,-

Meld je aan voor de Quiz

Dit in verband met de bezorging van eventuele versnaperingen